info@yoga-sadhana.nl
024-6414396
06-47171509

Jackie van Dorresteijn (1973) is gecertificeerd Iyengar Yoga docente (Intermediate Junior II) en aangesloten bij de Iyengar Yoga Vereniging Nederland.
Vanaf het allereerste begin dat ze, op 17-jarige leeftijd, met yoga begon is ze aangetrokken geweest tot deze inspirerende en praktische levensfilosofie. In 1996 volgde zij in Rishikesh, India, haar eerste lessen in Iyengar Yoga. Daarmee eindigde haar zoektocht binnen verschillende yogastromingen en vond zij in sri B.K.S. Iyengar haar ware guru (leermeester).
Tot 5 maal toe heeft ze de yoga-school van B.K.S. Iyengar in Pune (India) bezocht en daar direkt van hem en Geetha en Prashant Iyengar les gekregen en zich gericht op zelfstudie en verdieping van haar eigen sadhana. Ze volgt regelmatig workshops bij senior docenten uit binnen- en buitenland.

Ze heeft een aantal jaren bedrijfsyoga gegeven in Utrecht en Zwolle bij Agentschap Nl, in opdracht van YogaFit Bedrijfsyoga. Daarnaast heeft ze ook meerdere zomers yogaweken verzorgd op landgoed Preau in de Morvan (Frankrijk). 

Lees meer ...